fbpx

Co je Contesaur a proč jsou dinosauři super

Neztrácej čas plánováním v Excelu. Efektivní obsahový marketing se do tabulek nevejde, to ví 10 raptorů z deseti.

Obsahový marketing se dá dělat jinak. A lépe. V době, kdy se auta řídí autonomně a AI dokáže stanovit diagnózu pacienta z pouhého dechu, tak obsahoví markeťáci stále otrocky vyplňujou excelové tabulky, sdílí dokumenty a pro zpětnou vazbu otevírají Trello. Výsledkem je promrhaný čas a kvanta drahého obsahu bez jasné návaznosti na firemní cíle.

Sami jsme si tím prošli, ale pak jsme si řekli ROAR! A vymysleli Contesaura. Jak pomůže tobě? V jedné webové aplikaci můžeš obsah přehledně a efektivně plánovat, spravovat i vyhodnocovat.

Řekni ROAR! zmatenému obsahu

Jakou nákupní fázi pokrývá připravený text? Kterou oslovuje cílovou skupinu? A kde, na jakých marketingových kanálech bude nejlepší ho propagovat? Jestli z excelové tabulky nevykoukáš odpověď ty, tak z toho nebudou moudří ani tvoji klienti nebo kolegové. Podle průzkumu přitom může zmatený obsah odradit od nákupu až třetinu zákazníků.

Digitální obsahový a publikační plán v aplikaci Contesaur se postará, aby se to nestalo. Ve fázi plánování pohlídá, že všechny marketingové texty rovnoměrně pokrývají konkrétní:

  • nákupní fáze;
  • marketingové kanály;
  • persony;
  • i produkty nebo služby.

Jako copywriter a manažer obsahového marketingu tak pro svou práci dostaneš o hodně kvalifikovanějšího pomocníka, než jakým je tabulkový editor určený pro výpočty. Zvlášť, když Excelu údajně dobře nerozumí každý druhý zaměstnanec.

Spravuj obsah jako ten chytrý dinosaur

Plánováním obsahu to v Contesaurovi nekončí. Všichni organizovaní i totálně nezodpovědní textaři a manažeři najdou zalíbení v jeho funkcích, které významně pomáhají se správou obsahu. Kromě publikačního kalendáře s měsíčním, týdenním nebo seznamovým náhledem Contesaur obsahuje:

  • Seznam úkolů pro jednoduché řízení projektů
  • 5stupňový proces schvalování obsahu
  • Komentáře pod každým obsahem
  • Možnost pracovat se zdroji a odkazy
  • „Nápadovníček“ pro uložení inspirace a myšlenek na nový obsah

Pravděpodobnost, že přehlédneš nějaký zadaný úkol, je proto asi tak velká jako mozek Stegosaura (překvapí tě, jak je malinký!).

Bylo vaše mocné ROAR! slyšet dobře?

V efektivním obsahovém marketingu nestačí jen slova, musí následovat i činy a výsledky. V Contesaurovi se proto dozvíš, jak si tvůj obsah ve výsledku vedl. Zaznač si do něj počty zobrazení, míru zapojení, konverzní poměr a další metriky, které jsou pro tebe nebo klienta důležité.

Tak na co ještě čekáš? Contesaura si můžeš rovnou vyzkoušet zadarmo. A jestli ti není cokoli jasné, přihlas se na naše měsíční Ochočování.

newsletter

Zajímá tě, co se bude v Contesaurovi dít dál?

Sleduj náš evoluční newsletter.

Tento projekt byl realizován za finanční podpory programu Technologická inkubace.

Copyright © 2022 Pretty Much Nomads